Martina V.

Martina V.

Odpovídá do 9 hod., na 50% zpráv
50% 9 hod
Přijímá nové studenty

Martina V.

Přijímá nové studenty

Jazyky, matematika, učivo ZŠ – s úsměvem :) + Czech for foreigners

Popis Zodpovězené otázky

Popis

Vystudovala jsem matematiku (algebru) na MFF UK v Praze. Ráda se učím nové věci a ráda předávám své znalosti dál. Hodně cestuji, převážně za sportem, a při té příležitosti komunikuji v cizích jazycích. Mluvím anglicky > německy > rusky ~ španělsky a orientuji se v základech řady dalších jazyků. Zajímám se o gramatiku, etymologii a fonetiku, čas od času dělám také korektury nebo překládám. Těším se na spolupráci!

--

I majored in mathematics (algebra) at the Charles University in Prague. I love exploring new things as well as passing my knowledge to other people. I travel a lot, mostly for sports, and I use the opportunity to practise foreign languages. I speak English > German > Russian ~ Spanish, and I know the basics of many other languages. I enjoy studying grammar, etymology, and phonetics, and time to time I proofread or translate. If you need to improve your Czech, I will be more than happy to help you!

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martina V.

Kombinatorika

Dobrý den, mám dva příklady na kombinatoriku a nejsem si jistá správným výsledkem. Budu ráda za kontrolu výsledků. 1. příklad zní: Vypočítej, kolika způsoby si lze u zkoušky z filozofie: z 30 otázek vytáhnout dvě různé otázky. Počítala jsem to pomocí kombinace bez opakování a vyšlo mi to…