Oless D.

Oless D.

Odpovídá do 48 hod., na 50% zpráv
50% 48 hod+

Oless D.

💙💗🤍 MATEMATIKA & 💛💙МАТЕМАТИКА для Українців - ZŠ, SŠ

Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Kontaktujte mne prosím osobně, pokud si přejete. Profil zde mám historicky, ale nepoužívám danou platformu.

Jelikož nelze uvádět přímý kontakt, můžete zkusit nalézt mě na FB dle jména. Jsem sochařka, takže nemůže dojít k záměně. Děkuji za pochopení:)

Zdravím,
jsem bývalá studentka MFF UK, bakalářka v oboru Obecné matematiky se zaměřením na Matematickou analýzu.

Jak pracuji: přistupuji individuálně, akceptuji jiný způsob myšlení, přizpůsobuji se tvým potřebám, abychom společně měli pocit psychické pohody v průběhu doučování a po něm. Cílím na to, aby celý proces byl zábavný. :)

Chci, aby se studenti naučili přemýšlet samostatně, měli pozitivní zkušenosti, vybudovali důvěru ve vlastní síly, začali důvěřovat sobě a svým schopnostem. Pak budou schopni zkoumat matematiku bez pomoci tutora, respektive nebudou na něm závislí.
Ale před tím - pomohu ti projít první kroky a podržím tě.

Stálý BONUS: v kritických situacích zdarma svým studentům poskytuji kompletní matematickou péči a info podporu i mimo hodinu doučování. To znamená: dle časových možností kontroluji vámi zpracované příklady a posílám zpětnou vazbu, pokud se vyskytne otázka, či potřeba vysvětlit něco z teorie - po zaslání dotazu vysvětlím vše potřebné.

Podporované programy: Skype

Standardní cena do konce roku 2023 (mimo akce):
250-500 Kč/hod dle počtu studentů

Typy lekcí

Standartní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Zuzana K.

Zuzana K.

Neověřená reference

Doučování matematiky jsme hledali v kritické situaci, kdy byl syn z matematiky v 1. ročníku SŠ zoufalý a v pololetí propadal. Neviděl v matematice žádný smysl a každá hodina mat ve škole pro něj byla utrpením. Slečna Oless synovi látku trpělivě vysvětlila, dokázala najít a doplnit mezery v učivu a pomohla mu najít v matematice větší smysl. Před důležitou písemkou synovi poskytla veškerou podporu, kdykoli to bylo možné, i mimo hodinu doučování odpověděla na dotaz, pomohla s příkladem. Po půl roce doučování je syn při řešení příkladů daleko klidnější a hlavně vidí v matematice smysl. Za největší úspěch považuji to, že řekl, že si možná místo angličtiny jako maturitní předmět zvolí matematiku. Moc děkujeme, Oless!

Odpověď doučovatele:

Mockrát děkuji :) Jsem moc ráda, že společné snahy se vyplatily a přinesly pozitivní výsledek. Ať se krásně daří i v budoucnu!

Hugo B.

Hugo B.

Neověřená reference

Hodiny s Oless byly velmi zábavné. Snažila se, abych matematice opravu porozuměl a to se povedlo. Najednou jsem o matematice začal přemýšlet úplně jinak a začala mě bavit. Oless byla vždy perfektně připravená, příklady jsem jí posílal dopředu, takže jsme neztráceli čas. Nebyl problém spojit se online i mimo hodinu doučovnání, například kvůli pomoci s DÚ. Za mě Oless jednoznačně doporučuji!

Odpověď doučovatele:

Nesmírně děkuji za referenci. Moc mne těší, že jsem ti pomohla! Ať se daří!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Oless D.

Pomoc…

Povrch kvádru je S= 376 cm2. Pro jeho strany platí: a:b:c = 3:4:5. Vypočítejte obsah kvádru.