Deni J.

Deni J.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod
Přijímá nové studenty

Deni J.

Přijímá nové studenty

Angličtina s Deni

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj! Jsem studentka druhého ročníku Všeobecného lékařství na Lékařské fakultě a jsem připravená pomoci s doučováním primárně mladších ročníků, případně i dospělých
V červnu 2020 jsem úspěšně složila mezinárodní zkoušku FCE na British Council v Praze a to na 96%, tedy na úrovni C1.
Angličtina, čeština a biologie jsou mou silnou stránkou, ale dokážu pomoct i s dalšími předměty, mám to stále čerstvě v hlavě :) Doučuji online i osobně, jednorázově i dlouhodobě. Dělám také konverzace online i osobní.
Neváhej mi napsat! Na všem se domluvíme :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Zojka M.

Zojka M.

Neověřená reference

Deni mě doučuje už druhým rokem a musím říct, že každou hodinu si úžasně popovídáme v angličtině o různých zajímavých tématech. Díky téhle strategii se mi hodně zlepšilo sebevědomí v koncerzaci v angličtině a i slovní zásoba a smysl pro skládání jednotlivých vět a vyjadřování myšlenek. Dani sama o sobě je trpělivá a vždy pomůže, když si s něčím nejste jistí.

Kateřina T.

Kateřina T.

Neověřená reference

Deni je skvělá. Lekce vždycky přizpůsobovala tomu, co jsem chtěla probírat nebo měla vzdycky nějaké super téma. Je trpělivá a moc mi pomohla, za mě určitě doporučuji. :)

Jana T.

Jana T.

Neověřená reference

Deni je bezva. Na nasi zakladce neni angictina na moc dobre urovni a moje 11ti leta dcera s dyslexii anglinu nesnasela. Deni s ni zacala v podstate od zacatku a dnes dcera zvlada a na hodiny se tesi. Dle potreby Deni dava hodiny i starsimu synovi. Doporucuji.

Erika Z.

Erika Z.

Neověřená reference

Deni je velmi milá hodná holčina, která dokáže poradit, moje dcera ještě před tím než k nám začala chodit Deni, tak měla špatné známky spíš 3 a stačilo od nového roku mít Deni a najednou začala mít 1 a 2, domluvíte se s ní na čas, kdy to bude vyhovovat jak vám tak i Deni, měla lekci vždy jednu hodinu týdně a když byla potřeba, tak poradila i přes telefon a nebo změnila termín. Ohledně učení hned na první lekci si řekli jak se chtějí učit a když jim zbyl čas a měli probrané co potřebovali, tak deset minut před koncem lekce si zahráli hry. Deni velmi doporučuji a po prázdninách s ní zase počítáme.

Martina M.

Martina M.

Neověřená reference

Deni doučuje moji 12 letou dceru angličtinu. Při přestupu na víceleté gymnázium musela kvůli pokročilejším spolužákům přeskočit celý rok angličtiny. Deni se ukázala jako perfektní pomocnice při dohánění a doučování. Je velmi spolehlivá, látku vždy vysvětlí lépe a srozumitelněji než dcera slyší ve škole. Jsme moc rádi, že jsme při hledání vybrali právě ji :) Určitě doporučuji.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Deni J.

Angličtina

Dobrý večer pomohl by mi prosím někdo s tímto.Děkuji

Deni J.

Angličtina

Dobrý den, můžete mi poradit s odpověďmi? Děkuji.

Deni J.

Jaký je rozdíl mezi tituly Mr, Mrs, Ms a Miss v anglickém jazyce? Jak se správně používají a kdy?

Jak správně používat tituly v angličtině? Potřebuji porozumět rozdílům mezi Mr, Mrs, Ms a Miss a jejich správnému použití v různých situacích.