Vojtěch C.

Vojtěch C.

Odpovídá do 15 hod., na 17% zpráv
17% 15 hod

Vojtěch C.

Doučovaní angličtiny, němčiny, matematiky a informatiky kvalitně za rozumnou cenu

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, já jsem Vojta a nabízím doučování angličtiny, němčiny, matiky a informatiky.
Své služby nabízím osobně v Praze a Praze-východ, nebo i on-line (Skype, atp.).
Co se mých filozofií týče, priorita je, aby žák látku pochopil. Nedělá mi problém vysvětlit něco několikrát a mám trpělivost. Také si myslím, že na učení není příliš pozdě/brzo, takže vezmu žáky všech věkových kategorií.

Mé kvalifikace:
Mám úroveň angličtiny C2, úspěšně jsem složil zkoušku CPE se známkou A, což je nejtěžší zkouška s nejlepším hodnocením, co jde. Také jsem žil v zahraničí a studoval v angličtině, setkával jsem se s ní každý den a mluvím plynule; učit konverzaci tudíž nebude žádný problém.
V němčině jsem na úrovni B2, složil jsem rakouskou zkoušku ÖSD na známku “gut”.
Matematiku také hravě ovládám, odmaturoval jsem s vyznamenáním na gymnáziu Českolipská a z matematiky dostal 1. Také jsem absolvoval test matematiky+, ze které jsem dostal za 2. Mám také zkušenosti i s vysokoškolskou matematikou, analýzu a lineární algebru umím a jsem v ní zběhlý.
A nakonec informatika, z té jsem také úspěsně maturoval za 1 a v ní se rozhodl pokračovat. Právě teď studuji obor Computer Science na přední evropské technické univerzitě v Delftu, v Nizozemí.

Kvůli současné koronavirové situaci se však do Nizozemí nevracím, studuji na dálku. Proto se nemusíte obávat, ža bych za tři lekce musel odjet, hledám i dlouhodobější spolupráci. Doučování mě totiž moc baví, připravuji se na každou hodinu a největší radost mi dělá, když žák látku pochopí :)

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Vojtěch C.

Formalizace v logice

Formalizuj věty a rozhodni, zda jsou ekvivalentní či ne, pojmenuj název vztahu, který vše zdůvodní. Mráz kopřivu nespálí. Neexistuje Kopřiva, kterou by spálil mráz. Děkuji za odpovědi. 😁