Evelyn D.

Evelyn D.

Evelyn D.

English teacher available

Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Doučuje předměty:
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Jsem kvalifikovaná učitelka angličtiny s certifikátem TESOL z Kanady a čtyřletým diplomem z anglického jazyka a literatury. Poslední desetiletí jsem žila v zahraničí v anglicky mluvících zemích a teprve nedávno jsem se přestěhovala do Budějovic z Londýna, kde jsem žila 4 roky. Před tím jsem žila v USA a Kanadě. Mám zkušenosti s výukou dětí i dospělých and nabízím výuku ráno, odpoledne i o víkendech. Jsem časově flexibilní a můžeme si tak domluvit čas který je vhodný pro nás oba.

I am a qualified English teacher with a TESOL certificate from Canada and a 4 year degree in English Language and Literature.
I have been living abroad in English speaking countries for the last decade and have just recently moved to Budejovice from London, where I lived for 4 years. Prior to that, I have lived in the USA and Canada.
I have experience teaching children and adults. I am available to teach children, school students and adults. I am available mornings, afternoons and weekends. I am flexible with time so we can arrange a time which is convenient for both of us.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Evelyn D.

I have been/ i was

Dobry den. Jaky je rozdil ve smyslu : i have been in the library / i was in the library? Dekuji.