Natálie B.

Natálie B.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den, jmenuji se Natálie Bajgarová a od září nastupuji do septimy (7. ročník) na osmiletém studiu gymnázia Matyáše Lercha v Brně. Mám velmi přátelský vztahy se svými studenty a doufám, že tomu tak bude i nadále. Snažím se vymýšlet nové, efektivnější a kreativnější metody učení. Preferuji mladší studenty a to hlavně studenty nižšího stupně základní školy. U starších studentů nemohu zaručit, že bude výuka vždy zábava (většinou to nedovoluje čas v poměru s množstvím látky).

Doučuji všechny předměty na nižším stupni základní školy. Dále také Německý jazyk a hlavně Matematiku. Připravuji na přijímací zkoušky na gymnázia. Také připravuji na soutěže, zejména na matematické (Matematická olympiáda, klokan, pytagoriáda...)

Ohledně mých úspěchů a vzdělávání, jak jsem již napsala, právě teď jsem studentem Gymnázia Matyáše Lercha. Tato škola má sice všeobecné zaměření, ale věnujeme se převážně Německému jazyku. V matematice se aktivně hlásím do spousty soutěží ve kterých bývám často velmi úspěšná. Jedním z mých větších úspěchů je 1. místo v okresním (posledním) kole Matematické olympiády v roce 2016/17, za což jsem dostala i ocenění města Brna. V roce 2021 jsem byla v okresním kole opět 1. Vloni jsem také absolvovala studium v angličtině (ekonomii, biologii a psychologii) přes program CTM s výslednou známkou A (1). Mám za sebou už pár studentů, které jsem všechny úspěšně připravila na přijímací zkoušky na gymnázium.

První hodinu nabízím zcela zdarma a dále pak za 200 Kč na hodinu.

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Linda H.

Linda H.

Neověřená reference

S doučováním jsme velmi spokojení. Natálie je spolehlivá, vstřícná, vždy se přizpůsobila našim potřebám. Naším původním cílem bylo zlepšit známky z němčiny, teď pokračujeme pro zábavu. Ve škole dceru němčina více baví, zapojuje se na hodinách, s testy nemá problém, ráda plní i úkoly navíc. Natálie má vždy nachystané zajímavé materiály, které dceři vždy pomohly učivo pochopit.

Mirí R.

Mirí R.

Neověřená reference

Doučování dcery 12 let. My jsme v porovnání doučujících z minulých let bohužel spokojeni se slečnou nebyli, zřejmě slečna je na doučování ještě příliš mladá. Chyběla mi jako rodiči zpětná vazba a celkové více komunikace jako například informace, když slečně nešel údajně PC a moje dcera čekala zbytečně na hodinu. Stačilo dát vědět sms. Stalo se nám , že mi slečna neodpovídala na sms například dva dny apod. To se nám u předešlých doučujících nestalo, Slečna má svůj plán doučování ( poslechu apod). Doučování jsme po 5 hod. ukončili a našli si jiného doučujícího s větší zkušeností. Mamka dcery Mirka

Odpověď doučovatele:

Opravdu mě mrzí, že máte s mým doučováním tak špatnou zkušenost. Pokud Vám vadilo, že nedostáváte zpětnou vazbu, stačilo říct. Ráda bych Vám ji dala. Každým rokem mám více studentů a s počtem který mám teď není možné psát každému rodiči slohovku po každé hodině (dřív jsem to dělala). Nejsem si vědoma, že by jste někdy musela čekat na odpověď déle než 24 hodin. Co se týče čekání na hodinu, Vaše hodina měla začít v 18:00 a já se do poslední chvíle snažila počítač zprovoznit. Napsala jsem Vám v 18:06, že se mi to už nejspíš nepovede a nabídla Vám náhradní termín.

Karin K.

Karin K.

Neověřená reference

Natálie doučuje dcerku matematiku, připravuje ji na přijímací zkoušky, občas stihnou probrat i fyziku či přírodopis. Dceru výuka mnohem víc baví, ve škole se již mnohem lépe zapojuje a některé známky díky doučování výrazně vylepšila. Výuka je vedena příjemným, komunikativním způsobem, který nám vyhovuje. Můžeme jen doporučit :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky