Katarina H.

Katarina H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Zkušební lekce zdarma

Katarina H.

Zkušební lekce zdarma

Lekce italštiny přímo z Itálie

  • 5/5 (Ohodnotilo 15 studentů)
  • 169 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
Cena Od 450 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Som kvalifikovaná učiteľka talianskeho jazyka roky žijúca v Taliansku. Vyučujem taliansky jazyk od začiatočníkov až po pokročilých, pomôžem s prípravami na maturitu aj na skúšky na VŠ. Ponúkam online lekcie cez meet a skype.

Ciao!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (10)

+ Přidat referenci
Katka K.

Katka K.

28 odučených lekcí

Katarina je skvela, zabavna dama, jeji italstina je presna, hodiny konverzace jsou zabavne, motivujici a velmi prinosne!

Odpověď doučovatele:

Ďakujem, Katka! Je radosť mať takú skvelú spoločníčku na konverzácie!

Gabriela K.

Gabriela K.

27 odučených lekcí

Paní Katarína je skvělá lektorka. Je vždy výborně připravená a dokáže nejen předat vědomosti, ale i nadchnout pro italštinu. Učí syna pár týdnů a efekt jejích lekcí je "viditelný". Jsme rádi, že jsme vybrali právě ji a můžeme jen vřele doporučit.

Odpověď doučovatele:

Ďakujem!

Janka L.

Janka L.

15 odučených lekcí

On-line lekce jsou velice dobře zorganizovány. Hodiny jsou zábavné, milý přístup, živá italština; lekce jsou zaměřeny na zvládnutí běžné komunikace při návštěvě Itálie, avšak pozornost je věnována i zvládnutí gramatiky. Katka je kreativní, vtipná, vždy se dozvím něco nového. Oceňuji zápisky z lekcí, zajímavé odkazy v italštině a celkové vedení lekcí. Těším se na každou další hodinu. Určitě doporučuji!

Odpověď doučovatele:

Grazie di cuore!

Zdenka T.

Zdenka T.

12 odučených lekcí

Těším se na každou hodinu s Katarinou. Katarina má vždy perfektně připravené hodiny a mě to moc baví, nejen, že se naučím hodně z italského jazyka, ale také se pobavím a zjistím zajímavosti o Itálii. Katarina je velmi milá a vtipná. Dlouho jsem hledala dobrého lektora, až jsem konečně našla. Určitě Katarinu doporučuji nejen proto, že má se mnou velkou trpělivost:-)

Odpověď doučovatele:

Ďakujem, Zdenka!

Irena C.

Irena C.

11 odučených lekcí

Italština s Katarinou se mi velmi líbí. Prizpusobuje hodinu na tělo, a to mi velmi vyhovuje. A výhoda je, že zná italské zvyky a mentalitu. To se hned jinak učí 😇😉 A hodina je zábavná a velmi rychle utíká 🙂

Odpověď doučovatele:

Ďakujem za krásnu recenziu! A presto 😘

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Katarina H.

Učebnice: ano / ne? V jaké míře a jaká?

Disclaimer: otázka pro učitele/lektory italštiny Drahé kolgyně a drazí kolevogé, chtěl bych se vás zeptat, zdali používáte ve své výuce učebnice, a pokud ano, tak jaké? Já osobně používám Nuovo (postupně přecházím na Nuovissimo) Progetto Italiano a moc se mi líbí. Vím, že se v českém prostředí…