Michaela S.

Michaela S.

Odpovídá do 35 hod., na 100% zpráv
100% 35 hod
Přijímá nové studenty

Michaela S.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny - Boost Your English (skype/osobně)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne
Preferované časy: dopoledne
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,

vystudovala jsem anglickou a francouzskou filologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Lektorstvím anglického jazyka skrze jazykové školy a soukromé hodiny jsem se zabývala už během vysokoškolských studií, a poté krátce formou full-time lektorství v jazykové škole Lingua v Olomouci, kde jsem učila jedince všech věkových kategorií, včetně firemních kurzů. Posléze jsem se vydala směrem do zaměstnání v různých oborech, kde jsem využívala angličtinu i francouzštinu nejen při komunikaci se zákazníky a kolegy ze zahraničí, ale i jako interní lektorka angličtiny pro ostatní kolegy.

Ráda učím osoby, které mají o výuku opravdu zájem, proto je pro mě důležité znát motivaci člověka naučit se daný jazyk. Je proto dobré se zamyslet, proč se chcete naučit anglicky, nebo se v tomto jazyce zlepšit. Důvody mohou být cestování, pracovní příležitosti, nebo i to, že Vás učení baví (já sama se učím španělsky a baví mě proces zdokonalování se v jazyce a poznávání světa zase z jiné jazykové perspektivy).

Své hodiny se snažím přizpůsobit individuálním potřebám studenta, avšak tak, aby obsahovaly všechny důležité prvky výuky: gramatiku, poslech, čtení, slovní zásobu a konverzaci. Hodiny mohou být na přání studenta také čistě konverzační (formou procházky, online call nebo posezení na kávě).

Sazba za čistě konverzace je 270 Kč/60 minut, sazba za komplexní hodinu (gramatika, poslech, konverzace, čtení) je 370 Kč/60 minut. Běžně jsou třeba 2x konverzace za měsíc a 2x komplexní hodina, případně dle toho jak student chce - všechny hodiny mohou být konverzace, nebo všechny mohou být jako komplexní :) tzn. měsíční sazba je podle předem domluveného typu hodin, platí se vždy jako balíček 4 hodin předem :)

Těší mě předávat znalosti dalším lidem :) proto mě neváhejte kontaktovat, Boost your English to Boost your Life!

Reference (3)

+ Přidat referenci
Veronika P.

Veronika P.

Neověřená reference

Měla jsem velký problém s jakoukoliv komunikací v angličtině, bála jsem se mluvit, protože jsem věděla, že mám malou slovní zásobu a gramatika i výslovnost byly také na bodu mrazu. Míša mě doučuje již několik měsíců a nemohla jsem si vybrat lepšího člověka na pomoc! Její milá a pohodová povaha mi ukázala, že není důvod se bát mluvit, a díky ní komunikuji v angličtině ráda. Chyby samozřejmě ještě dělám (ale už mnohem méně), ale ona mne vždy příjemně opraví nebo společně nalezneme lepší řešení toho, co se snažím sdělit. Gramatika je mi s jejím vysvětlením mnohem jasnější a z každé hodiny si něco nového odnesu. Naše hodiny mě moc baví a vždy mi rychle utečou, proto bych ráda Míšu všem doporučila, ať už máte problém s čímkoliv, ona je ten správný člověk, který vám s tím v klidu a srozumitelně pomůže.

Markéta Š.

Markéta Š.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že se mojí lektorkou angličtiny stala právě Míša. Dřív jsem měla problém se s někým v cizím jazyce (angličtině) bavit pokud jsem ho neznala, ale Míša mi hned sedla a její přátelská povaha mi pomohla překonat tento problém. Na hodiny je vždy dobře připravena a i díky ní jsem se seznámila s řadou zajímavých témat, o kterých jsem před tím ani nevěděla. Po každé hodině mám dobrý pocit a těším se na další! Velmi doporučuji Míšu každému, kdo chce mít lekce s přátelským, sympatickým a pečlivým člověkem.

Miroslav P.

Miroslav P.

Neověřená reference

Skvělá lektorka. Lekce jsou vždy pečlivě připraveny a ocěňuji zpětnou vazbu s doporučeními, kterou mi Michaela posílá po lekci. Stejně jako rozvíjení gramatiky, na které pracujeme, jsou super i témata pro konverzační hodiny. Velmi doporučuji každému, kdo chce na své angličtině zapracovat.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Michaela S.

Která možnost je prosím zde správně?

82. There was ______ traffic on the road that we feared we wouldn´t make it to the airport on time. So much So Such a Such