Viktor Č.

Viktor Č.

Odpovídá do 8 hod., na 80% zpráv
80% 8 hod
Přijímá nové studenty
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím výuku francouzštiny a angličtiny od začátečníků po pokročilé, či případně konverzaci, která studentům s vysokou úrovní FJ/AJ umožní jazyk nezapomínat a dále se v něm rozvíjet především v rovině lexikálně-sémantické.

Francouzština C2. Absolvent francouzského lycea v ČR a dvou právnických fakult ve frankofonním prostředí (Université Paul Cézanne à Aix-en-Provence a Université de Fribourg) s bohatými zkušenostmi i coby tlumočník a překladatel.

Angličtina C2. Studium práv na Université de Fribourg a na University of St Andrews v angličtině. Avid reader. Překladatel a tlumočník jak mezi ČJ-AJ, tak i AJ-FJ.


Učit mě baví. Mé studenty baví se učit :-)

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Nikola V.

Nikola V.

Neověřená reference

Z francouzštiny jsem měla vždycky velký respekt a trochu strach, ale lekce s Viktorem mě toho strachu rychle zbavily. Je velmi trpělivý, skvěle vysvětluje a hlavně je to ohromná zábava! Po každé lekci cítím posun a odnáším si spoustu nových znalostí a poznatků, což je skvělá forma motivace. Vřele doporučuji! :-)

Igor I.

Igor I.

Neověřená reference

Ste začiatočník, pokročilý, večný študent ? Chcete zlepšiť gramatiku, výslovnosť, prípadne vyladiť svoje prekladateľské schopnosti ? Viktor je jasná voľba. Preberané učivo jasne a zrozumiteľne vysvetlí. Lekcie majú dynamiku. Nudné konverzácie vás rozhodne nečakajú. Maximálna spokojnosť.

Martin T.

Martin T.

Neověřená reference

Vyborna domluva, flexibilni. Spokojenost na obou stranach s vykonem. Platba pres Revolut. -:) Doporucuji.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Viktor Č.

Have had, taller than

Prosím ví někdo jak? Předem díky