Václav B.

Václav B.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod

Václav B.

Němčina, fyzika matika online či v Plzni za rozumnou cenu dohodou

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 200 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Zdravím, jmenuju se Václav, je mi 23 let a rád bych tímto nabídl doučování převážně na středoškolské úrovni. Absolvoval jsem gymnázium v Plasích, kde jsem maturitu složil následovně: historie, fyzika, němčina za 1, čeština a matika za 2. Poté jsem 3 roky strávil na elektrotechnické fakultě v Plzni, kde jsem absolvoval, mimo jiné, jak všechny 4 semestry matematiky (jednu z nich na Erasmu v němčině) a zároveň fyziku pro elektrotechniku, nicméně vysokoškoláky bych by přinejlepším schopen efektrivně doučovat jedině nováčky, obávám se. Jelikož to ale se školou nakonec nevyšlo, momentálně brigádničím a na nový školní rok bych se vráti do Plzně a univerzitu tentokrát úspěšně dokončil.

Navzdory tomu, co jsem absolvoval, nejsem si zcela jist svými pedagogickými schopnostmi, čili nečekejte, že bych si účtoval nějakou raketu, jestli vůbec. Ale chci to zkrátka zkusit a také se udržovat intelektuálně ve formě, čili v případě zájmu se budu těšit na vaši odpověď. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

200 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Vojtěch S.

Vojtěch S.

1 odučená lekce

Příjemná a pohodová výuka, velmi dobré vysvětlení gramatiky NJ a průběh velmi hladký a efektivní průběh. Pana vyučovatele němčina baví a je to poznat i na výuce. Za mě naprostá spokojenost!

Mates

Mates

Neověřená reference

Zábavná, avšak i profesionální a přátelská výuka Fyziky. Vždy vše podrobně vysvětli a názorně ukázal. Domluva snadná a spolehlivá. Díky jeho pomoci jsem nejen zvládl opravné zkoušky, ale vyšel jsem s nejvyšším počtem bodů z dané třídy (psalo nás 12)! Naprosto spokojen, doporučuji. Jedenáct z deseti!!