Jakub Š.

Jakub Š.

Odpovídá do 6 hod., na 100% zpráv
100% 6 hod
Přijímá nové studenty

Jakub Š.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
Cena Od 300 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den
jmenuji se Jakub a studuji aplikovanou matematiku. Matematika mě nesmírně baví a zároveň ji moc rád vysvětluji ostatní lidem. Jsem schopen doučovat matematiku na úrovni ZŠ, SŠ i VŠ. Bydlím v Malešicích, ale jsem ochoten dojíždět kamkoliv po Praze s tím, že pokud by mi cesta k Vám a zpátky domů trvala déle než 35 minut, tak bude lekce o 100 - 200 Kč dražší. Cena za 60 minut doučování ZŠ, nebo SŠ matematiky je 300 Kč. VŠ matematika je 400 Kč za 60 minut a 500 Kč za 90 minut. Pište prosím rovnou na email.
Email:sornajakub@gmail.com

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jakub H.

Jakub H.

Neověřená reference

Doučování bych označil jako velmi účinné s očividnými výsledky. Všechno učivo velmi podrobně a pochopitelně vysvětlil. Cena je vzhledem k jeho zkušenostem a schopnostem více než opodstatněná. Určitě doporučuji!

Karla Ž.

Karla Ž.

Neověřená reference

Určitě doporučuji. Hledala jsem někoho kdo připraví dceru k přijímací zkoušce z matematiky, Jakub mé očekávání splnil na 100 %. Oceňuji hlavně jeho profesionální přístup, pohodové, ale velmi efektivní doučování.

Katerina T.

Katerina T.

Neověřená reference

Velmi doporučuji! Výborný a srozumitelný výklad,obrovská vstřícnost vyučujícího a časová flexibilita.Syn si za pár měsíců oblíbil matematiku a zlepšil prospěch☺️

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jakub Š.

slovni uloha

dobry den, nevedel by nekdo postup, prosim?

Jakub Š.

Definiční obor funkce

Dobrý den, snažím se vyřešit definiční obor funkce na obrázku ale vychází mi jinak než když si řešení zkusím zobrazit v programu wolfram alpha. Dokážete mi prosím někdo poradit v čem dělám chybu? Děkuji