Michal Š.

Michal Š.

Odpovídá do 9 hod., na 50% zpráv
50% 9 hod
Přijímá nové studenty

Michal Š.

Přijímá nové studenty

Nejsrozumitelnější doučování chemie pro střední školu včetně gymnázia

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
Cena Od 300 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jsem student fyzioterapie v Olomouci a jsem nadšenec chemie. Mám vynikající základ z gymnázia, který zaručeně dokážu předat i lidem co mají k chemii daleko. Chemii vysvětluju pomocí běžného života, ale rád dodávám i teoretické úvahy, které dodávají tomuto předmětu smysl a důvod se ho učit.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
J N.

J N.

Neověřená reference

Chemie je předmět, který je pro mě rozhodně těžší zpracovat, Michal mi ale moc pomohl, látku nejen chápu, ale taky se mi lehce zautomatizuje a uloží do paměti, to mi vždy dělalo větší problém i v jiných předmětech. Lekce jsou opravdu efektivní, obzvlášť se mi líbí jak Michal často používá výstižná porovnání z každodenního života či z různých zkušenostech(=lehce se pamatuje!). Hodiny se mi moc líbí, atmosféra je velmi příjemná, je opravdu snadné se zeptat na cokoli, Michal se vždy snaží abych co nejlépe porozuměla tématu. Jde vidět jak se moje výsledky o dost zlepšily, vřele doporučuji! :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Michal Š.

chemické a bilanční výpočty

zdravím, dokázal by mi prosím někdy pomoc s tímto příkladem: Výchozí roztok chloridu barnatého o teplotě 60 °C, obsahující 25,5 hmotn. % BaCl2, byl ochlazen na teplotu 20 °C, přičemž vzniklo 18,8 g krystalů BaCl2 · 2 H2O. Rozpustnost dihydrátu chloridu barnatého při 20 °C činí 38,4 g BaCl2 · 2…