Anna M.

Anna M.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Anna M.

Přijímá nové studenty

Doučování online z pohodlí domova

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jsem Anna , a ráda bych s vámi sdílela svou vášeň k angličtině. Od mala mě tento jazyk fascinoval a dnes, když mluvím anglicky každý den, cítím silnou touhu tuto vášeň předat dál.

Mým hnacím motorem k doučování je hluboká motivace pomáhat lidem rozvíjet své jazykové dovednosti. Věřím, že angličtina není pouze jazyk; je to klíč k otevření mnoha dveří ve světě komunikace a kariéry.

Můj osobitý styl výuky spočívá ve zábavném a interaktivním přístupu. Mým cílem není pouze zdůraznit gramatiku a slovník, ale také vytvořit skvělý zážitek a aktivně zapojit své studenty.

Věřím, že schopnost plynně mluvit anglicky otevírá dveře ke globální komunikaci a nabízí neomezené možnosti v oblasti vzdělání a práce. Ráda bych vám pomohla dosáhnout této úrovně pohodlnosti a sebejistoty v angličtině.

Pokud máte zájem o zlepšení svých jazykových dovedností a hledáte osobní a motivujícího učitele, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na společnou cestu k ovládnutí anglického jazyka!

Také vyučuji matematiku , která je v této době důležitá v jakémkoliv postupu ve škole , můžu pomoci jak dětem v základní tak na střední škole :) .

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Anna M.

slovní úloha

Dobrý den, děkuji za pomoc - výpočet.