Miroslava L.

Miroslava L.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod

Miroslava L.

Doučování, příprava na přijímací zkoušky a konzultace prací

Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jmenuji se Miroslava Lorencová - přátelé mi říkají Mia - je mi 23 let, mám za sebou dva roky na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy (konkrétněji na učitelství matematiky a fyziky) a teď jsem si šla "odpočinout" na Jazykovou a literární kulturu. 
Z toho je nejspíš vidět, že se moje hlavní zájmy pohybují kolem matematiky, fyziky a českého jazyka.

Vyučování jsem se ve druhém ročníku na matfyzu věnovala profesionálně (učila jsem fyziku na pražském gymnáziu) a i dnes, ačkoliv jsem na nepedagogickém oboru, se k učení a doučování ráda vracím. Mám za sebou mnoho deváťáků úspěšně připravených na přijímací zkoušky a doučování (především matematiky) pro všechny stupně vzdělávání (od ZŠ přes přípravu na maturitu až první ročníky vysoké školy).

Pomáhám také s tvorbou a úpravou prací či referátů.

Metody práce přizpůsobuji klientům a svým svěřencům tak, aby jim byla co možná nejpříjemnější - věřím, že učení může bavit každého, najde-li se správná cesta a způsob. 

V rozvrhu mám i více času než je uvedeno, ale liché a sudé týdny se možné časy liší (což v nebylo možné nastavit).

Typy lekcí

Zkušební lekce

Pokud nevíš jistě, kterou variantu chceš, sejdeme se "nanečisto", trochu se poznáme a probereme to 😉.

150 Kč / 30 min.
Online konzultace

Při online konzultaci mi zašleš den předem konkrétní příklady či cvičení, se kterými potřebuješ pomoct. Sejdeme se (nejspíš) na Meetu, společně je projdeme, vysvetlíme si, co je v nich jinak než v těch, kterým rozumíš a postup procvičíme.

250 Kč / 60 min.
Osobní konzultace

Při osobní konzultaci mi zašleš den předem konkrétní příklady či cvičení, se kterými potřebuješ pomoct. Sejdeme se l společně je projdeme, vysvetlíme si, co je v nich jinak než v těch, kterým rozumíš a postup procvičíme.

300 Kč / 60 min.
Online doučování

Topíš se v celém tematickém celku? Nevadí. Pošleš mi ho a až se sejdeme, budu pro tebe mít připravený výklad i cvičení. V ceně máš i konzultační hodiny (online či po telefonu), které si spolu domluvíme.

350 Kč / 60 min.
Osobní doučování

Trápí tě tematický celek, ale online prostředí je ti nepříjemné? I to zvládneme. Pošleš mi ho a až se sejdeme, budu pro tebe mít připravený výklad i cvičení. V ceně máš i konzultační hodiny (online či po telefonu), které si spolu domluvíme.

400 Kč / 60 min.
POMOOC! HOŘÍ!

Přiznejme si to, všichni někdy něco podceníme. Máš-li před sebou větší zkoušku či test, trochu ti uteklo načasování a potřebuješ intenzivní nalejvárnu (a to ideálně včera), zavolej mi. Určitě to nejak vymyslíme.

900 Kč / 120 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Marleta Z.

Marleta Z.

Neověřená reference

Děkujeme slečně Lorencové za skvělé doučování, Nic pro ní není problém, časově flexibilní, skvělá, velmi doporučujeme, dceru výborně připravila na 8mi leté gymnazium. Zlesáková

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Miroslava L.

výpočet

Dobrý den, mohu poprosit o výpočet. Děkuji.