Tereza P.

Tereza P.

Odpovídá do 25 hod., na 100% zpráv
100% 25 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tereza P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Jazyky a účetnictví - klidně najednou - poctivě a prakticky + v podstatě cokoliv ze ZŠ

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

S doučováním jsem začala už během "gymplu" jako dobrovolník. Během bakalářského studia jsem učila přes agentruru ve firmách jednotlivce i skupiny angličtinu (banky, velké výrobní společnosti, apod). Po studiích jsem si přivydělávala k běžné práci i na mateřské hlavně pomocí maturantům (AJ, NJ, účto), a i dnes, když už děti odrůstají, mi stále zůstává energie a chuť předávat dál to, co umím.

Za mnoho let zkušeností vím, že každý se učí jinak a mohu nabídnout velmi individuální přístup. Umím připrapravit na konkrétní zkoušku/písemku, ale i vést dlouhodobý kurs s postupným pokrokem. Mixuji materiály dostupné z knih a internetu s vlastními, tvořenými na míru podle potřeb svých studentů. A vyznávám heslo, že žádná otázka není hloupá - jenom ta, která zůstane nevyslovena. Prostě, mé hodiny nejsou nikdy tupá přednáška - připravte se na akci.

Ve svém hlavním oboru účetnictví jsem přes 20 let pracovala v cizojazyčném prostředí - mohu dát velký základ tvz. business jazyku. Nakonec bakalářský titul Bachelor of science mám z americké univerzity. Ten inženýrský jsem si doplnila na české "Masaryčce" v oboru finanční řízení, účetnictví a daně a dokládá, že české účetnictví a daně jsou mi vlastní. Zároveň si stále udržuji přehled v oboru který sám o sobě základy má relativně něměnné, ale - ovliněn mnoha daňovými a dalšími předpisy - se také v praxi vyvíjí - i proto mohu pomoci SŠ i VŠ studentům s jeho základy i úskalími.

Přesto jsem i já také stále ještě student - pro udržení ve fromě si dělám mezinárodní účetní certifikaci ACCA a snad se po změně zaměstnání do klidnější role konečně odhodlám i k potvrzení o nejvyšší úrovní angličtiny - CPE na Britské radě. Německý certifikát ZMP z Goethe Institutu již považuji za konečný, stačí mi pravidelná práce s německými klienty :-)

Jako nadstavbu mohu nabídnout také atypický jazyk - švédštinu, neboť mi osud dopřál se ten jazyk naučit na úrovni rodílého mluvíčho.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Úvodní lekce vybraného předmětu a obtížnosti: Krátké konkrétní zadaní ke společnému řešení NEBO vzájemné představení, sdílení předpokladů delší spolupráce, sdílení požadovaných výstupů včetně časového rámce - zhodnocení realističnosti pořadavků + základní zjištění úrovně studenta (pokud není začátečník)

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce - dlouhodobá spolupráce alepspoň 12 lekcí za 10 týdnů

300 Kč / 50 min.
AJ + NJ 2. stupeň ZŠ jednorázově

Procvičení cílené látky, vysvětlení nejasností 6. - 9. třída

350 Kč / 50 min.
AJ + NJ SŠ jednorázově

Procvičení cílené látky, vysvětlení nejasností

400 Kč / 50 min.
Účetnictví SŠ

Látka v rozsahu střední školy včetně sestavování účetních výkazů a základních daňových přiznání

400 Kč / 55 min.
Účetnictví VŠ

Cílené procvičení zvolené látky, vysvětlení nejasností

500 Kč / 55 min.
Příprava na zkoušky (jazykové, maturitní, příjimací)

Rozsah a cena dohodou

600 Kč / 90 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Tereza P.

Matematika

Víte někdo prosím? Děkuji.