Barbora K.

Barbora K.

Odpovídá do 7 hod., na 20% zpráv
20% 7 hod

Barbora K.

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Blogy

Popis

Hezký den!
Jsem devatenáctiletá studentka maturitního ročníku pražského gymnázia a
nabízím doučování dětem na prvním stupni základní školy z českého jazyka - s menšími dětmi ráda procvičím i čtení a psaní, angličtiny, prvouky (popř. ČaS, přírodovědy, či vlastivědy) nebo matematiky.
Na učení s malými dětmi jsem zvyklá, momentálně doučuji desetiletou cizinku a také mám devítiletou sestřičku, které velmi často s učením pomáhám :)
Věřím, že takto malé děti by si k učení měly vytvořit kladný vztah, protože v budoucnu to pro ně bude velkou výhodou.
S dětmi z druhého stupně, popřípadě i se studenty prvního ročníku střední školy se ráda budu učit český jazyk, který je mým nejoblíbenějším předmětem. Pravidelně se účastním olympiád v ČJ, minulý i tento školní rok jsem se umístila na třetím místě v okresním kole.

V případě zájmu či jakýchkoli dotazů mi neváhejte napsat, budu se na spolupráci s Vámi těšit!

Reference (3)

+ Přidat referenci
Simona K.

Simona K.

Neověřená reference

Děkuji moc paní Barboře-.Mým dětem se maximálně věnuje. Mého mladšího syna škola nebaví, ale na hodiny s paní Barborou se těší. Paní Barbora dětem ukazuje zatím ve škole nepoznané, tedy že i učení může být zábava. Děkujeme!!!!

Katarina M.

Katarina M.

Neověřená reference

Presna a spolehliva,vyborny pristup k biteti a krasna spoluprace

Eliška V.

Eliška V.

Neověřená reference

Barbora je naprosto úžasná doučovatelka! Skvěle připravila syna Tomáše na přijímací zkoušky z češtiny i matematiky. Na hodinu byla vždy perfektně nachystaná a přicházela s úsměvem. S dětmi to opravdu umí, Tomáš byl hodinu od hodiny motivovanější! Moc bychom jí chtěli poděkovat za skvěle odvedenou práci.

Blogy (2)

Řekněte si o pomoc, aneb když 1+1 = 3

Každý z nás asi zná ten pocit, když něco prostě nedává smysl, je toho moc, do ničeho se mu nechce a nejraději by si zalezl do postele a spal. Pokud je vám tenhle pocit snad cizí, můžu vás ubezpečit,…

A co z toho kromě peněz máš?

Tuhle otázku, následovanou obvykle ještě dalšími, z nichž vyberu například "To tě to baví?" "A co kdybys dostala nějakýho haranta, co tě bude zlobit?" "Fakt by se mi chtělo trávit odpoledne u…