Dotaz - není zde fórum, tak tady

Zdravím všechny, bohužel tady není žádné fórum, tak píšu sem, jen ze zajímavosti by mě zajímalo:
- když odpovíte lidem na poptávku na doučko, kolik z nich vám reálně odpoví zpět?
- kolik z nich zprávu vůbec zobrazí?
Díky! :)

3 odpovědí
70% dejme tomu ;)

Zdravim Dominika, dovolim si odpovedat, kedze som jeden zo zakladatelov doucuji.eu a ostatnych portalov patriach do skupiny meet´n´learn.

Zacnem Vasou druhou otazkou. Odpoved si prezrie drviva vacsina ludi, treba ale zobrat do uvahy, ze existuje viac sposobov ako si precitat spravu na doucuji.eu.

Mozete si ju precitat v emailovej notifkacii, alebo priamo cez portal. V pripade notifikacii cez email, nie je mozne odtrackovat ich citanost. Cize, moze sa zdat, ze spravy, ktore vidite priamo na webe su "neprecitane", uzivatel ale v skutocnosti cital mailovu notifikaciu.

Co sa tyka druhej otazky, kolko ludi odpovie. Dovolim si tvrdit, ze takmer 90% studentov odpovie. Problem, ale vznika pri komunikacii. Je rozdiel, ak lektor napise iba "zavolajte mi", alebo "mozem vas doucovat", alebo ak lektor napise svoje predstavenie, povie o svojich hodinach, uvedie podmienky a navrhne termin prveho stretnutia. Idealne ponukne prvu konzultaciu zdarma. V takom pripade je uspech takmer zaruceny.

Pripravujeme na tuto temu, aj vzdelavacie video.

Jeho neoficialnu verziu, zatial v slovencine is mozete pozriet kliknutim sem.

To by mě zajímalo jak to kolegové dělají.
Mně odpoví maximálně 30 % lidí.
Z toho polovina napíše , že už si lektora našli (přesto jejich poptávka v seznamu samozřejmě visí dál).

U dalších to nevyjde z jiných důvodů např. chtějí pomoct s podváděním při testu, bydlí daleko atd.
Takže reálně je výtěžnost pod 10 %.

Naštěstí jsou i studenti, kteří koukají na profily a píší přímo mně. To je pak samozřejmě něco úplně jiného.
Komentáře:
Zrušený účet
Nedávno mi někdo napsal, že měl stovky nabídek a nemohl si vybrat a poté již žádná odpověď od něj opět. Těch necelých 10 % bych ještě pořád viděl dost pozitivně. Ta úspěšnost bude asi obor od oboru. Je jasné, že nabídka hry na ukulele je něco jiného než např. angličtina. To je jak vnucovat se jedné ženě na plese, když jsou kolem stovky pánů. Jestli je někdo opravku odborník, doporučuju si zapsat nějaký kurz marketingu a prezentovat se na vlastních webových stránkách.