Stepan D.

Stepan D.

Odpovídá do 13 hod., na 50% zpráv
50% 13 hod
Přijímá nové studenty

Stepan D.

Přijímá nové studenty

Doučování Ekonomie a příbuzných oborů srozumitelně

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Věnuji se doučování ekonomie od roku 2016, tedy mám už přes 7 let zkušeností. Primární předměty jsou mikroekonomie, makroekonomie či světová ekonomika nebo podniková (manažerka). Specializuji se na státnicové (bakalářské i magisterské zkoušky na soukromých VŠ - hlavně VŠO, UJAK, BIVŠ, VŠEM, Ambis apod, rád ovšem pomohu i studentům OA, včetně ekonomických lyceí a VŠE.

V současné době mohu nabídnout doučování formou online. Osobně v Praze a okolí pouze po předchozí domluvě. Primárně využívám nástroj Zoom, který má nejlepší funkce pro výuku. Současně nabízím i pomoc na na rozličné seminární, zápočtové práce či bakalářky atd.

Jako příbuzné předměty pomůžu s účetnictvím, vysvětlím excel, vytvořím podnikatelský plán, marketingové předměty, management nebo pomůžu s finančními tématy. V těchto tématech se neprofiluji jako expert, ale jako někdo kdo v těchto tématech má přehled a dokáže věci zjednodušit podle potřebných zdrojů ze školy. Pokud řešíte nějaký složitější úkol či zkoušku - můžu pomoci po detailnější specifikaci, pokud to bude mimo mojí odbornost, rád doporučím nějakého svého kolegu.

Viditelná cena 250 Kč/60 minut výuky je nastavena na SŠ látku. U doučování na VŠ úrovni mám nastaveno 300 Kč/60 minut. Pro komplexnější a rozsáhlejší problematiky je vhodné doučování v délce 90 minut. Součástí ceny při dlouhodobé pomoci je i konzultace po mailu, která klientům může pomoci se samostudiem.

*Profesně se v současné době nevěnuji ekonomické pozici ve své práci. Vystudoval jsem UK, fakultu FTVS v oboru sportovní management. V blízké budoucnosti začínám studovat online MPA, tedy obdobu MBA pro státní správu. Vizí na příštích pět let je ještě vystudovat pedagogiku ekonomických předmětu a i proto chci získat ještě více znalostí a praxe s výukou v těchto předmětů. Doučování je tak pro mně spojení užitečného, praktického a další zdroj příjmu.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (6)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Stepan D.

Vysvětlete, co stát vede

a) ke snižování sazeb daní b) ke snižování státních výdajů c) ke zvyšování sazeb daní d) ke zvyšování státních výdajů

Stepan D.

Ekonomika

Dobrý den, moc prosím o radu z mikroekonomie. Nemám s ní žádné zkušenosti a píšeme test. 1) Jestliže s poklesem ceny jednoho výrobku o 2% poptávka na s ním propojený výrobek klesne o 3%, tak to znamená, že koeficient cenové elastičnosti poptávky je záporný koeficient cenové elastičnosti poptávky…

Stepan D.

Podnikatelská etika

Dobrý den, měla bych ještě prosbu. Potřebovala bych pomoci s několika otázkami. 1) V závislosti na kompletnosti fixace průběhu jednání se vyčleňuje protokol: a) podrobný b) schematický c) úplný a krátký 2) Na konci obchodních jednání před partnerem by měl dát: a) nevyřešené otázky b) úkoly c)…

Stepan D.

Podnikatelská etika

Dobrý den, potřebovala bych poradit s několika otázkami. 1) Vstřícné otázky směřují k ... rozhovoru. a) zúžení b) rozšíření c) ukončení 2) Alternativní otázky dávají na výběr maximálně ...varianty a) dvě b) tři c) pět 3) Otázky pro orientaci jsou kladeny k objasnění a) možnosti spolupráce b)…

Stepan D.

Zadání úkolu

Nevím jak se to má spočítat a ještě k tomu máme přidat s účtove osnovy(např.pokladna-211) a k tomu udělat vysledovku