Helena P.

Bc. Helena P.

Odpovídá do 2 hod., na 20% zpráv
20% 2 hod
Přijímá nové studenty

Helena P.

Přijímá nové studenty
  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Navštivte moji webovou stránku www.******

Prosím, aby jste mne kontaktovali přímo na můj e-mail helena_prochazkova(zavináč)hotmail.com. Pokud tak neučiníte, může se stát, že Vás nebudu moci kontaktovat - vzhledem k platební politice tohoto serveru vůči odkrývání kontaktních detajlů studentů.

Poskytuji kvalitní individuální doučování Anglického jazyka. Mám letité a bohaté zkušenosti.

Díky individuálnímu přístupu moji studenti dosahují pevných a rychlých znalostí jazyka. Dokážou s jazykem dobře pracovat.

Dovedla jsem již řadu studentů k výborným výsledkům u zkoušek a někteří dokonce zkoušku z angličtiny složili, přestože měli ke zkoušce jen málo zkušeností a času.

Kromě všeobecné angličtiny se specializuji i na obchodní angličtinu. Rozmluvím vás pro práci, připravím na zkoušky a testy. Můžeme spolu trénovat telefonní rozhovory, korespondenci i prezentace.
_______________________


Moje ''anglická minulost'': Odjela jsem do Anglie, kde jsem si při práci udělala všemožné certifikáty, jako Cambridge CAE (Certificate of Advanced English) a CPE (Certificate of Proficiency in English). Pak jsem také vystudovala na vysoké škole v Londýně, obor BA (HONS) Business Studies.

Hodně píšu a čtu anglicky, a prakticky už 20 let i anglicky mluvím, protože jsem v Londýně 15 let žila a teď mluvím anglicky i se svými dětmi.

Když do učení vložíte vlastní píli, ráda Vás povedu k tomu, aby jste dosáhli výborných výsledků.

Jak bude vypadat výuka? Nejlépe to jde v kombinaci ´učebnice, pomocné materiály a psaní textů/esejí. Vyberete si jaká učebnice Vám vyhovuje, nebo Vám nějakou doporučím.

Výuka probíhá v mé kanceláři na Veselé ul. v centru Brna.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Tomáš G.

Tomáš G.

Neověřená reference

Paní učitelka byla vždy ochotná a připravená pomoci. Vše co bylo dohodnuto v rámci výuky bylo vždy splněno. Výuka byla doplňována aktuálními materiály z TV, netu nebo novin. po návštěvě Anglie mi paní Helena několikrát přinesla místní tisk a měl jsem možnost své znalosti prohlubovat čtením anglického tisku. Doporučuji všem, kdo hledají efektivní výuku.

Pavlína H.

Pavlína H.

Neověřená reference

S výukou jsem byla velice spokojena. Příjemná, sympatická lektorka. Zvládla jsem zkoušku, se kterou jsem měla velké problémy. Paní Helenu P. vřele doporučuji všem, kteří chtějí pohodovou výuku angličtiny. Na hodiny jsem se těšila.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Helena P.

Profesor angličtiny

Dobrý den/ahoj,sice to sem nepatři ale už jsem fakt zoufala,ve škole nejsou profesoři na angličtinu! Škola už nevi co ma delat,tak jsem si řekla,že zkusim něco vymyslet jelikož se to tyka i moji skupiny(15 lidi) ktera musi byt spojena s dalšima 15 lidma z nasi třidy. Neda se to vydržet v tolika…

Helena P.

Slovosled

Proč v této větě může být určení místa před způsobem?: I come home extremely tired every day.