Linda R.

Linda R.

Odpovídá do 42 hod., na 100% zpráv
100% 42 hod
Přijímá nové studenty

Linda R.

Přijímá nové studenty

Pomoc se studiem pro maturanty a bakaláře, kariérové poradenství

  • 4 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jsem Linda a nabízím online přípravu k maturitě z ČJ, NJ, D a ZSV.

Studentům VŠ v bakalářských programech nabízím pomoc s psaním seminárních a bakalářských prací z humanitních oborů, především vyhledávání zdrojů, vytváření struktury práce, design výzkumu a kvalitativní analýza dat.

Vystudovala jsem sociální pedagogiku a poradenství na FF MU a v současnosti dálkově studuji učitelství německého jazyka a dějepisu na PdF MU. Během studia jsem doučovala především češtinu a němčinu. Po studiu jsem působila jako kariérová poradkyně na ZŠ a také jsem pomáhala studentům, kteří u nás byli na praxi s tvorbou bakalářských prací, když jejich vedoucí nebyl dostatečně aktivní.

Mám za sebou vedení jedné absolventské a jedné bakalářské práce z oborů sociální práce a sociální pedagogika.

Pro zájemce nabízím i poradenství při výběru SŠ nebo VŠ. Na základě osobních předpokladů, zájmů a studijních výsledků pomůžu s výběrem vhodné SŠ nebo VŠ.

Po domluvě nabízím i korektury akademických prací, cena za korekturu je individuální podle rozsahu práce a požadovaného typu korektury, nebojte se mi napsat zprávu.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Nevíš, jestli jsem ten správný člověk, co ti může pomoct? Nechceš si vypisovat po zprávách? Potkejme se na zkušební lekci a můžeme si vyjasnit tvoje očekávání a moje možnosti.

100 Kč / 20 min.
Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Linda R.

Prchající sirotci v právu

Dobrý den. Jsme zvídavá. Zajímá mne kde co. Mám dotaz ohledně toho,co a jak se bude dít se prchajícím sirotkem. Když prchají teď třeba samy děti z Ukrajiny. Děti do 18 let věku. Čeká je umístění do rodiny,do děckého domova nebo do domova mládeže , či kam? Děkuji za odpovědi. Soňa.Domimika…