Nela B.

Nela B.

Nela B.

Doučování Matematiky a Angličtiny, hlavně s úsměvem.

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
Cena Od 350 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Mám vystudovanou VŠ aplikovaná matematika a dále pokračuji ve studiu AI, také jsem strávila několik měsíců studiem v zahraničí (IELTS certifikát akademické angličtiny C1/C2).

Ve volném čase ráda pomáhám druhým s matematikou nebo angličtinou. Ráda vidím výsledky mé, ale hlavně studentovy práce a snahy. Každý byl jednou začátečník a zakládám si na upřímnosti a otevřenosti studenta (pokud něco nechápe, ať už pro jiné sebejednodušší látka, nebát se zeptat, od toho tu jsem).

Mám zkušenosti s doučováním téměř všech látek základní, střední i vysokoškolské matematiky. Mohu pomoct s přípravou na maturitu z matematiky a angličtiny.

Doučování může probíhat buď online, v centru Ostravy, či po domluvě.
Neváhejte se ozvat :)

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Lenka K.

Lenka K.

Neověřená reference

Je nejlepší lektorkou jakou má dcera kdy měla. Je milá a trpělivá pokud si s něčím nevíte rady. Již po první hodině bylo vidět zlepšení a zápal dcery do matematiky, nosí domů samé jedničky, 8.třída :) Pokud hledáte lektora/ku na matematiku určitě doporučuju :).

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Nela B.

slovní úloha

Dobrý den, Tři kamarádi měli našetřeny pětikoruny v poměru 8 : 7 : 5. Dva z nich měli dohromady 375 Kč. Kolik korun měli našetřeno všichni tři dohromady. Děkuji.