Philipp H.

Philipp H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Philipp H.

Přijímá nové studenty

Rodilý mluvčí pro Vaše doučování z Německého jazyka

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den, jmenuji se Philipp a rád bych Vám nabídl doučování Německého jazyka. Jsem rodilý mluvčí. Nemusíte se ovšem bát, česky mluvím plynule. Doučuji převážně online v pozdějších odpoledních a večerních hodinách, problém nejsou ani víkendy. Hodiny a přípravy vytvářím vždy individuálně dle daných požadavků doučovaného.

Časovým harmonogramem s volnými hodinami na lekce uvedenými zde na profilu se prosím neřiďte, ale kontaktujte mne osobně zde do zpráv. Doučuji dle svého rozvrhu, vždy dle domluvy.

Budu se těšit na spolupráci s Vámi.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Irena O.

Irena O.

Neověřená reference

Phillipp je pro mně jako lektor němčiny nejlepší. Jsem již letitý začátečník a vyhovuje mi jeho možnost vysvětlovat česky, mluvit neměcky a zároveň dostávat rady od rodilého mluvčího jak je to ve skutenčné praxi řivého jazyka. Jeho vyučování mi velmi vyhovuje. Je trpělivý a flexibilní.

Viktoria O.

Viktoria O.

Neověřená reference

S lekcemi s Philippem jsem velmi spokojená. Skvělé je, že se mě vždy zeptá, jaká témata bych se chtěla naučit u konverzaci napřiklad. A vždycky je ochotný znovu vysvětlit cokoliv, pokud něčemu nerozumím. 👍👍

Kristýna M.

Kristýna M.

Neověřená reference

Lektora rozhodně doporučuji 🙂 již po pár lekcích na sobě cítím zlepšení, lekce jsou individuálně přizpůsobené klientovi, Philipp je vždy připraven na to, co bych si přála probrat, případně má velmi často zpracované materiály (gramatiku). Nenásilná a příjemná forma výuky 😉 Oceňuji skvělou domluvu, co se týká termínů a dodržování domluveného času. 🙂 Děkuji!

Monika P.

Monika P.

Neověřená reference

S hodinami jsem spokojená. Člověk má možnost probrat věci, které si sám vybere, které se zrovna potřebuje doučit. Domluva probíhá suprově.

Michaela B.

Michaela B.

Neověřená reference

S němčinou velká spokojenost, můžu jen doporučit, zlepšení už po krátké době.

Zodpovězené otázky (8)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Philipp H.

Nicht vždy na konci věty?

Dobrý den, učím se právě rozkazovací způsob. V učebnici je napsáno, že se dává zápor na konci věty, ale podle několika příkladů tomu tak není, např.: Fahren Sie nicht zu schnell! Geh nicht zu Fuß! Fahr nicht mit dem Bus! Jaké to má vysvětlení? Děkuji.

Philipp H.

nemcina

nevite nekdo reseni, prosim? moc by mi to pomohlo

Philipp H.

Němčina - překlad vět

Dobrý den, sice nejsem v němčině začátečník, přesto mi stále dělá problém překlad vět. Potřebuji proto opravit následující věty: (Předem mnohokrát děkuji!) 1. Zu Beginn des Frühling es gibt wärmer, aber morgens sind immer kalt 2. Die Bäume und die Blumen blühen, die Jungtiere zur Welt kommen,…

Philipp H.

Překlad k testu

Prosím jak se německy napíše - Stý návštěvník a třetího listopadu slovy děkuji moc

Philipp H.

Nemčina

Dobrý deň Potrebovala by som pomôcť s týmto cvičením. Ďakujem