Kateřina F.

Kateřina F.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kateřina F.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Příprava pro přijímačky na SŠ, jednoduše a srozumitelně :)

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
Cena Od 250 Kč/hod
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jsem Kačka a ráda s tebou projdu matiku a češtinu k přijímačkám na SŠ! Chtěla bych ti pomoct jak v přípravě na zkoušky, tak i se základem k dalšímu vzdělání. Případně ti můžu pomoct i s procvičováním jen tak do školy :)

Je mi 17, letos třetím rokem studuji na přírodovědném gymnáziu v Praze a s oběma doučovanými předměty se setkávám každým dnem, jak přímo v hodinách, tak i třeba při korekturách školního časopisu.

Už od základní školy za mnou sem tam zajdou spolužáci, kamarádi nebo sourozenci s tím, jestli bych jim neporadila při řešení domácího úkolu nebo nějakého záludnějšího příkladu. Mám vždycky ohromnou radost, když jim to pak docvakne a pomůže při hodině :)

I složitější problémy se snažím vysvětlit jednoduchým, názorným a aspoň trochu zábavným způsobem a vždy se ujistím, že daná osůbka můj výklad chápe. Tempo i způsob výkladu pak samozřejmě přizpůsobuji jejich potřebám.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

250 Kč / 60 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kateřina F.

objem komolého kužele

Potřebovala bychom prosím pomoci s touto úlohou: Sklenička na šampaňské má tvar rotačního kužele. Jaká část objemu skleničky je zaplněna, pokud je naplněna do poloviny výšky? Odpověď je následující: Zaplněna je jedna osmina objemu skleničky. Jenom nevím, jak se to vypočítá. Možná nějak spočítat…