dotaz na moznost vyuky bezplatne

Dobry den, radi bychom v teto tezke dobe pomohli studentum s vyukou nemciny, mam odpovidajici vzdelani a manzel je rodily mluvci. Za nasi pomoc vubec nevyzadujeme zadnou odmenu, udelame to radi. Kdybych vedela, ze skutecne budu moci pomoc nabidnout napr. Juanovi - viz inzerat-, měl bych zájem o hodiny německé konverzace (moje úroveň je A2) jednou týdně po Skypu. Ideálně výměnou za hodiny konverzace španělštiny (rodilý mluvčí) nebo francouzštiny (C1. S pozdravem Juan - radi zaplatime i tech 199 Kc, ale bohuzel nemame k dispozici moznost uhrady kartou, ale pouze bankovnim prevodem. Nejak naivne verime, ze si lide maji v dnesni dobe pomahat, ze nejde jen o bysnys a z kazdeho vytriskat penize. Pomuzeme radi a co vy? Muzeme dostat na studenta nejake spojeni? Vzdyt tech mizernych 199 Kc muze i on zaplatit vam, my je radi zaplatime, ale nevime jak. Nabizime pomoc.

2 odpovědí
Vážení, výukou, jaz. poradenstvím či překlady se včetně mne živí mnoho lidí. Ne proto, že by chtěli z druhých vytřískat peníze, ale proto, že je to jejich profese a zdroj obživy tak jako pro Vás Vaše práce, vážení. Je neuvěřitelné, co si k nám, lektorům na volné noze dovolujete.
Vazena pani Jitko N. - Muj dotaz na moznost bezplatne vyuky nebyl naprosto smerovan proti vyuce ostatnich lektoru, chapu, ze kazdy ma sve povolani. Pouze jsem chtela pomoci a poskytnout studentum bezplatnou vyuku ted v dobe covidove, tedy v dobre vire, ze nekomu pomuzeme a nechceme z teto pomoci vytriskat zadne penize. To nema s cinnosti vas ostatnich lektoru vubec nic spolecneho. Chteli jsme tim jen vyjadrit, ze uprimne nabizime pomoc a nechceme z teto pomoci mit zadny profit, coz v dnesni dobe neni tak obvykle. To je vse. Asi jste prispevek proste spatne pochopila. S pozdravem Stratilova.