Lucie B.

Lucie B.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Lucie B.

Mým největším přáním je, aby Vás angličtina bavila stejně, jako mě :)

  • 5/5 (Ohodnotilo 5 studentů)
  • 197 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  360 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 360 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,
jsem 22 letá studentka na univerzitě Palackého v Olomouci a odjakživa obrovský nadšenec do jazyků. Mimo svůj hlavní studijní obor se zajímám i o anglickou terminologii pro biologické obory a akademickou angličtinu, takže pokud máte zájem se přiučit i něčemu odbornějšímu, jsem tu pro Vás.
Nově jsem i držitelkou certifikátu potvrzující mou úroveň angličtiny C2, vystaveným britským institutem (British Council). Ráda tedy pomůžu i s přípravou na Cambridge zkoušky z angličtiny.

Ale nebojte, mým hlavním cílem není dělat z lidí anglicky mluvící vědce, ale hlavně pomoct tam, kde potřebují. Máte problémy s gramatikou? Jsem tu pro Vás. Máte jazyk v malíčku, ale pouze teoreticky a potřebujete pomoct se rozmluvit? Ani to není žádný problém.
Spousta mých známých a můj přítel jsou angličané a proto se mnou budete mít výhodu v tom, že si s Vámi popovídám jako rodilý mluvčí a zároveň bez problémů česky vysvětlím jakoukoliv nejasnost.
Mám zkušenost s online doučováním jak začátečníků, či pokročilých, co potřebují hlavně pomoct s konverzací, tak se školáky, co potřebují připravit na maturitu.

Nabízím individuální přístup a doučování zábavnou a efektivní formou. Na všem se domluvíme tak, aby naše společné hodiny probíhaly podle Vašich představ.

Typy lekcí

Zkušební lekce

180 Kč / 60 min.
Konverzační lekce

360 Kč / 60 min.
Příprava na zkoušku - maturita, certifikát, ap.

400 Kč / 60 min.
Standartní lekce - gramatika

400 Kč / 60 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Adéla P.

Adéla P.

30 odučených lekcí

Lucka je velmi milá, hodná, šikovná. Lekce s ní nejen pomůžou vaši angličtině ale je na nich i zábava. Lucka se vždycky přizpůsobí vašim nápadům co v lekci chcete probírat a dá vám také skvěle nápady a hodně vás naučí. Lekce s Luckou vřele doporučuji.

Michal D.

Michal D.

27 odučených lekcí

Lekce s Luckou byly naprosto skvělé. Splnila mé očekávání a překonala mé obavy z mluvení v angličtině. Její přístup a schopnost vytvořit pohodové učební prostředí byly vítanou složkou a jestli někdo ještě přemýšlí u výběru lektora, tak mohu vřele doporučit!

Veronika K.

Veronika K.

19 odučených lekcí

Na online lekce jsem se s Luckou domluvila cca rok před mou maturitou, které jsem se velmi obávala. Perfektně mě nejméně jednou týdně připravovala na mé zkoušky. Vše čím jsem si nebyla jistá nebo kde jsem pokulhávala mi ochotně vysvětlila. Naší přípravou se zabývala i mimo naše lekce, kdy mi např. opravovala testy a následně posílala správná řešení a vysvětlení. Měla na mě čas i o prázdninách či víkendech, což spousta doučovatelek neučí. Jsem jí moc vděčná, že z velké části díky ní jsem celou maturitu úspěšně složila. I cena lekce je fajn. Lucii velmi doporučuji a já se s ní budu těšit na další hodiny, které budu potřebovat na vysoké škole.

Jan Š.

Jan Š.

15 odučených lekcí

Zdravím, Lucku mohu vřele doporučit. Měli jsme hodinu jednou týdně po dobu několika měsíců a moje komunikace se hodně zlepšila. Také mi vždy vyšla vstříc, když jsem potřeboval hodinu přesunout. Doučování vždy brala profesionálně a pokaždé měla připravené téma na hodinu. Milá, komunikativní a vstřícná osoba. Opravdu mohu jedině doporučit! :)

Kateřina T.

Kateřina T.

10 odučených lekcí

Lucka je moc šikovná doučovatelka, díky ní se cítím v angličtině sebejistěji a krásně jsem se během jejích lekcí rozmluvila, určitě doporučuji! 😊

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lucie B.

Překlad věty do Angličtiny

Prosím, přeložil by mi někdo větu: Na pět dní do Rakouska - Týdenní projekt školní družiny. Vkládám do systému název bakalářské práce, tedy musí to být správně. Díky moc.

Lucie B.

Předminulý čas

může mi někdo pomoci - potrebuji vysvetlit jaky je rozdil mezi minulym a predminulym casem.