Hynek R.

Hynek R.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Hynek R.

Přijímá nové studenty

Fyzika na celý život.

Cena Od 500 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Vystudoval jsem fyziku, společenské vědy a výchovu k občanství na JČU v Českých Budějovicích. Mám dva a půl roku praxe na základní škole. Nyní pracuji jako živnostník v oborech zemědělství a péče o krajinu, kde při práci s technikou používám často fyziku v praxi. Proto i mojí snahou je vyučovat tak, aby byla teorie vždy propojena s praxí. Chápu, že doučování má často za cíl především dostát požadavkům škol, přesto se ale vynasnažím, aby znalosti nevyprchaly hned po napsání testů. Bude-li zájem doučuji i společenské vědy a "občanku".

Pokud se jedná o dlouhodobé doučování je první hodina zdarma.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Hynek R.

Pomoc s fyzikou

Dobrý, pomohol by niekto s týmito príkladmi z fyziky? Ďakujem Vypočítajte zrýchlenie (ako násobok gravitačného zrýchlenia na zemskom povrchu), ktorým by padali telesá na povrchu Venuše, ak by na ne pôsobila iba príťažlivá sila Venuše. Hmotnosť Venuše je 0,815-násobok hmotnosti Zeme a polomer…

Hynek R.

Úloha z fyziky

Dobrý den, Prosím o pomoc s úlohou☺️ Jakou silou je třeba zvedat konec jednozvratné páky dlouhé 2m, na níž je ve vzdálenosti 0,5 m od podepřeného konce zavěšené břemeno o hmotnosti 10 kg. Moc děkujeme.