Dana M.

Dana M.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Dana M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

ČJ, NJ, RJ, Mat, Inf, Účto

  • Doučuje také online
  • Od  225 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 225 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

POUZE ON-LINE

Matematika, čeština, němčina, ruština.
Čeština pro cizince.
O prázdninách Malování.

DOČASNÁ NABÍDKA, AKCE,
K BĚŽNÉ HODINĚ
CVIČENÍ (10 MIN.) FREE .

Jde o společná cvičení v malém počtu a ochrana osobních údajů zůstává zachována. Nemůže nahradit hodiny a jejich četnost, může urychlit zlepšení.

Co řešíme?
Úkoly, zlepšení prospěchu, přípravu ke zkouškám.

TRPĚLIVĚ, DŮKLADNĚ, VYTRVALE.

DAŘÍ SE dosáhnout změny hodnocení ve škole na CHVALITEBNÝ a VÝBORNÝ, a to i v případě, že hrozí nedostatečný. Dobré je přijít včas.

TIPY, jak ušetřit energii, jak na to, ABY DOUČOVÁNÍ NEBYLO POTŘEBA. Jde o ZMĚNU NÁVYKŮ doma i ve škole.

Je-li zájem a motivace, posilujeme SEBEVĚDOMÍ a vztah k doučovanému předmětu.

Výuka ON-LINE JE NEJEN STEJNĚ EFEKTIVNÍ, ALE ještě MNOHEM VÍC.
Umožňuje DESETIMINUTOVKY, což se v případě dojíždění realizovat nedá. Zejména před "písemkou", hodí se i v případě rychlého zapomínání.
Technické řešení není složité ani nákladné. Vysvětlím ve zkušební lekci a případně nahradím další zkušební lekcí. Jedna zkušební lekce je čistě na ukázku výuky.


Typy lekcí

Zkušební lekce

2 lekce nezávazně zdarma, včetně konzultace a technického řešení on-line výuky. 😊 POZOR, CENY JSOU UVEDENY ZA 60 MINUTOVÉ LEKCE, NELZE TEDY SROVNÁVAT S CENOU 45 MINUTOVÉ LEKCE, KTERÁ JE PODLE MÉHO NÁZORU VĚTŠINOU PŘÍLIŠ KRÁTKÁ. První stupeň ZDŠ počítám za 250,-Kč/hod. Příprava na zkoušky 275,-/60min. Učivo ZDŠ 2. stupeň je základní cena 275,-Kč/hod. Příprava na maturitní zkoušky 300,-/60min. V případě většího počtu hodin v týdnu je možná 10% sleva, taktéž u předplatného předem. Takzvané opakování x-minutovky, vhodné před písemkou, např. na krátký diktát apod. se počítají součtem. Pro středoškolské učivo a účetnictví platí ceny dle další dohody. Pro sociálně slabé děti bude pomoc stále dostupná, ale asi ve skupinkách v době k tomu určené, nejlépe mimo špičku. Výuka je možná i o víkendu. Musíme všichni z něčeho žít. 🤣 Obtížnější výuka vyžaduje více přípravy také pro učitele. Anebo lekce na míru. Běžné lekce jsou 60 minut, zkušební 30 minut.

Zdarma / 60 min.
Nejlevnější lekce

Největší sleva z ceny je možná že sociálních důvodů v hodinách spojených s někým jiným a v dopoledních hodinách.

225 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Hayk M.

Hayk M.

Neověřená reference

Paní Dana mě připravuje na maturitu z ČJ. Má velmi příjemný a přátelský přístup. :) Společně procházíme didaktické testy z minulých let a hledáme správné řešení, které si vždy vysvětlíme !!!. Osobně pomoc paní Daní můžu jen a jen doporučit nejen budoucím maturantům. :)

Odpověď doučovatele:

Děkuji ☺️

Pavel M.

Pavel M.

Neověřená reference

Ahoj, s doučováním jsem spokojen. Hlavně co se týče zkoušení po výuce, které se opravdu osvědčilo. Znalosti to utvrdilo, a vše funguje pak i ve škole. Děkuji 🙂

Odpověď doučovatele:

Také děkuji ☺️

Julie M.

Julie M.

Neověřená reference

Vyzkoušeli jsme více učitelů - za různé ceny - a musím říct, že kvalita vyučování ne vždy odpovídá ceně. Tato paní učitelka je výborná, za skvělou cenu a mému synovi naprosto vyhovuje. Dokáže věci vysvětlovat z různých úhlů. Pokud dítě nepochopí, vysvětlí jinak. Přesně to syn potřeboval. Za vše mluví i nynější známky ve škole. A ani to zlepšení netrvalo dlouho. Mohu jen doporučit. Jsem nadšena.

Odpověď doučovatele:

Díky moc 😄🙏

Martina Z.

Martina Z.

Neověřená reference

Paní Dana se velmi intenzivně věnuje mému synovi a online doučuje Český jazyk. Našla si k němu cestu víceméně okamžitě a já opravdu upřímně doufám, že se jim společně podaří připravit se na příjímací testy na SŠ. Vřele doporučuji. Martina Z.

Odpověď doučovatele:

Děkuji ☺️

Martina M.

Martina M.

Neověřená reference

Paní Dana doučuje dceru Český jazyk on-line. Její přístup je velmi milý a trpělivý. Pro dceru je velkým přínosem. Určitě doporučuji.

Odpověď doučovatele:

☺️🙏

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (26)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Dana M.

Číselná osa

Určit neznámá čísla C a D. A a B vím postup, ale u D:C = 3 nevím, děkuji

Dana M.

Rovnoramenný trojúhelník

Nevím jak na obvod vybarveného obrazce, zejména délku té části na přeponě, napadlo mě si to vypočítat pomocí P.V. ale to by vyšlo ×^2=16+16 tedy x=odmocnina z 32, co bez kalkulačky to nejde a pak bych si od výsledku odečetla 4 cm ( 2 a 2 z každé strany)

Dana M.

geometrie

Dobrý den, prosím postup, děkuji.

Dana M.

Doučování ruštiny formou konverzace

Dobrý den, hledá v Praze , popř online - doučování ruštiny forou konverzace. Na gramatiku chodím 1y týdně již 2 roky a tak se potřebuji posunout. Tak abych uměl běžnou ruštinu. O žádný certifikát mi nejde.,,,,, děkuji N