Edward Y. Ověřená identita

Edward Y.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Edward Y.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Rodilý mluvčí Angličtiny, student Matematiky na magistru

  • 5/5 (Ohodnotilo 5 studentů)
  • 26 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
Cena Od 500 Kč/hod
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Do you like to multi-task?
Lekce matematiky můžou na přání být v Angličtině!

Jsem rodilý mluvčí Angličtiny a Češtiny a magisterský student matematiky v Německu — na jedné z nejlepších univerzit v Evropě. Z Karlovy Univerzity v Praze jsem si odnesl bakalářský titul s vyznamenáním a zkušenost se širokou škálou matematických oborů.
Vyrůstal jsem v česko-anglické bilingvní rodině a celý život si tyto dvě kultury vychutnávám rovným dílem.
Nabízím pouze distanční výuku, ale to je jedině výhodou! Umím s počítačovými algebraickými i grafickými nástroji, rád se přizpůsobím a jako matematik nadevše rád řeším problémy.
Angličtinou se zabývám celý život: Jsem na ní odkojený a zbožňuji jak Anglickou literaturu tak jazyk samotný. Nabízím lekce konverzace i gramatiky.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce matematiky

ZŠ, středoškolská, nebo základní vysokoškolská matematika (lineární algebra, analýza)

500 Kč / 60 min.
Angličtina - konverzace

Hodina konverzace s rodilým mluvčím! Probíráme různé zájmy, Vaše i mé, diskutujeme o internetových článcích, nebo probíráme pokročilou slovní zásobu a zajímavosti z Angličtiny.

500 Kč / 60 min.
Specifická Matematika

Vysokoškolská matematika vyžadující specifické znalosti (algebraická geometrie, topologie, diferenciální rovnice, optimalizace, kryptografie, deskriptivní geometrie...)

600 Kč / 60 min.
Angličtina

Hodina zahrnující kromě konverzace i gramatiku, porozumění textu a psaní.

600 Kč / 60 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Olga S.

Olga S.

Neověřená reference

I can only recommend Eduard. A native speaker, Czech language will only use 1 percent instead of a translator. Which is an effective added value. He uses very interesting topics from current events, from culture, technology and art or geography. Putting knowledge into practice. Professional, reliable approach in lessons. Daily live in English, achieving education or preparing for exams in English. Grew up in an international environment. Meeting will enrich your life. The lessons are not boring.

Lucia S.

Lucia S.

Neověřená reference

Eddie is a great native speaker with British accent who really tries to explain to me everything I ask for. Each lesson is different, we usually start to talk about the article he sends to me before the lesson so I always learn something new. Then he has some interesting topic prepared. He is also very flexible in terms of schedule. I really recommend Eddie if you want to develop your English skills.

Mm M.

Mm M.

Neověřená reference

Nelze napsat nic jiného, než že vyucujiciho doporučuji. Byla jsem velice spokojená s vysvětlením matematiky v 1. semestru - přístupem, rychlostí, profesionalitou 😊 .

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (25)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Edward Y.

Vektory

Tápu v postupu následující úlohy. Prosím o pomoc. Dohledal jsem si vztah pro těžiště T= 1/3 *(A+B+C) V trojúhelníku ABC je dáno těžiště T [-2; 4; 3 ]. Bod P[-2; 3; 1] je střed strany AB a bod Q [-4; 2; 2 ] je střed strany BC. Určete souřadnice vrcholů A,B,C.

Edward Y.

matematika

Dobrý den, mohu požádat o postup s výpočtem, děkuji.

Edward Y.

geometrie

Dobrý den, příklad byl již jednou vypočten, ale neshoduje se výsledek objemu s výsledky v učebnici. Mohu požádat znova o výpočet. Děkuji.

Edward Y.

geometrie

Dobrý den, mohu požádat o postup. Děkuji.

Edward Y.

výpočet

Dobrý den , prosím o pomoc s řešením: Obdélník má obsah 108cm2. Určete jeho rozměry, víte-li, že poměr jeho šířky a délky je 3:4. Děkuji Lenka